Halloumi – Grillkaas

4,00 beschikbaar als abonnement voor vanaf 4,00 / week

Per 200 gr. 

Halloumi is kaas die geschikt is om te grillen of te bakken, het is een smakelijke vleesvervanger. Bij het maken van de kaas wordt deze na het persen gesneden in blokken van minimaal 200 gram en die worden gekookt op 88 graden in pekelwater. Daarna wordt deze vacuüm verpakt. De kaas krijgt pas echt smaak als je het goudbruin bakt. Dat doe je door deze te bakken of grillen op een relatief lage temperatuur zodat het krokante korstje heel blijft. Het kan zonder toegevoegde olie. Voor het grillen snijd je de kaas in plakken van 1 cm dik. Deze plakjes draai je een paar keer om totdat ze een korstje gevormd hebben. Eventueel kun je halloumi kruiden, in het originele recept zit munt toegevoegd. Wij hebben ook minder zout gebruikt dan in het traditionele recept. Eet smakelijk!

Uitverkocht

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.